Är offerkoftan av eller ej!? 🙈

Offerkoftan Ă€r av och jag har tagit tag i mig sjĂ€lv igen... en gĂ„ng i mĂ„naden sĂ„ dippar mitt humör sĂ„ fruktansvĂ€rt mycket och det Ă€r ett problem man kan fĂ„ hjĂ€lp av.... men... först ska jag ta reda pĂ„ vart vi ska bo.. 


Banken vill inte som vi! SĂ„ just nu forskar vi om det finns nĂ„got vi kan göra. NĂ€r vi fĂ„tt svar, kan vi börja agera. 

Dag 2 pĂ„ min sockerfria karriĂ€r Ă€r avklarad och jag ligger i sĂ€ngen. Vet att jag inte ska tĂ€nka.... tĂ€nk om jag bara lĂ„tit bli sockret sĂ„ hade jag just nu varit uppe i 122 dagar pĂ„ min sockerfria karriĂ€r. Men av nĂ„gon anledning gör man det Ă€ndĂ„!? 
NĂ€, nu ska jag lĂ€ra mig av detta, jag har nya verktyg och denna gĂ„ng ska jag klara det! đŸ’ȘđŸŒ mitt första delmĂ„l Ă€r: 31 dagar! 

Olga har börjat med en ny minibandsutmaning och den har jag med hoppat pĂ„ sĂ„ klart. Den och planka varje dag sĂ„ kanske mina mĂ„tt Ă€ndras mer denna mĂ„nad. Är dax för mĂ€tning imon.. men efter mitt sĂ€tt att leva den senaste tiden sĂ„ Ă€r jag nervös över mĂ„tten! 🙈

Ja ja.. började jag inte inlĂ€gget med att offerkoftan var av!? 😂

NĂ€ nu ska jag sova. 4 Ă„rs kontroll pĂ„ stora tjejen imon! 

Kram kramKommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: