Veckans vägning

Idag visade vågen - 0,6 kg!! Så min totala viktminskning är nu - 6,2 kg! Äntligen har jag kommit förbi den tråkiga 5 kilos gränsen! ;) Tog sin lilla tid men till slut lyckades jag. 
Har nu 5,8 kg kvar till första delmålet och innan sommaren (vi säger 1 Juni), ska jag ha nått den! 👏🏻

Mina barn är inne i en orolig period, så det är dax att stänga ner och krypa ner i sängen mellan dom och sova. 

God natt! 

Äntligen & God natt

Idag gjorde jag det, jag satte mig och planerade för hela min föräldraledighet! Så om bara f-kassan godkänner kan jag släppa allt som har med dom och jobbet att göra dessa korta lediga månader jag har kvar. 
Känns som ett antal kilo lättat från mina axlar ;) Och efter att jag börjar jobba så har vi bra med dagar kvar. Med M var jag hemma ett år och tre månader och med S kommer jag att vara hemma ett år och fem månader, (nästan sex månader blir det). 

Blir ett sent inlägg men har kollat ifatt farmen ikväll. ;) missade två avsnitt i veckan och sen såg jag kvällens avsnitt med. 
Men nu har jag oroliga barn så dax att stänga ner och lägga mig hos dom! 

God natt vänner :) 

Förbered!?

Så just nu skulle jag vilja skriva, nu är allt klappat o klart för morgondagens dop! Men... De enda som är klart är att barnen duschat, kläder är framplockat och mina kläder är tvättade och upphängda. 
Imorgon ska vi hinna med hundpromenad, få i alla frukost, jag ska duscha och fixa mig, paketen ska slås in och fixas färdigt och halv elva ska jag finnas på plats!? Hur ska detta gå? Hahaha får gå upp i tid imorgon låter det som! 


Innan idag fick min stora tjej tag i "rumpsalvan"!! Hon kleta den överallt! Får ju inte bort det! Gahh!! Tokig blev jag, men i grund och botten är det enbart vårat fel, vi vet hur hon är ändå så ställer vi sådana saker lättillgängliga! Nu i efterhand så skrattar jag bara åt det. 

Nu är det dax att sova, har en del att stå  i imorgon. 

God natt