Veckans vägning

Denna vecka har det inte skrivits så mycket här på bloggen. Finns två anledningar, ett, tiden och lusten har inte funnits, två, min viktminskning blev en ordentlig viktökning i måndags! Ställde mig på vågen och den visa + 1,7 kg! Gahh.... Har mig själv att skylla så klart. Är jag som gjort något galet när det visar ett stort plus! 
Är bara att ta nya tag och det har jag verkligen gjort! Denna vecka har jag hittills kommit upp i mina 10 000 steg varje dag och jag har kört två trx pass! 


Är ändå väldigt nervös inför nästa vägning trots att det är flera dagar dit! Hahaha men mitt mål är att jag ska ha gått ner 1,7 kg. (Darrar jag bara tänker på det)! 

Kram 

Sen frukost

Sitter först nu (10.10) och äter dagens första mål, fast jag varit uppe sen kvart över sju imorse. Blir bara så för mig ibland. Tror det kallas dålig planering.
 
 
 
M är på förskolan idag, S sover och jag sitter vid datorn. Tänkte logga in på heroma och ansöka om längre föräldraledighet från jobbet, men mitt lösen gällde visst inte längre. Så det får bli ett senare projekt.
Så nu ska jag svara på några frågor på några undersökningar jag är inbjuden till som sen omvandlas till poäng och så kan jag lösa in dom till bla presentkort på olika butiker. Finns även saker man kan byta in till. Låter det intressant så hör av er med er mejl, så bjuder jag in er. :)
 
I eftermiddag hade vi tänkt besöka öppna förskolan, men S börjar bli snorig igen, så vet inte än hur vi ska göra. Men ett besök på bibblan blir det i alla fall :) Dags att låna nästa bok av Sofie Sarenbrants böcker.
 
Hörs senare!
 
Kram

Gårdagen :)

Igår var jag så trött hela förmiddagen, så de sluta med att jag somna vi tio och sov till halv tolv!? 

Efter middagen tog vi en tur till skogen för att åka pulka och J skulle kolla till sina jakt ställen. 


Efter skogen hem för att byta om snabbt och sen till J's föräldrar för att fira hans mamma som fyllde år i veckan. 

Så kan säga att jag somna snabbt igår kväll. :) 
Nu ska jag borsta tänder och sen starta dagen med att vika tvätt! 

Kramar till er!