J***A rakhyvel!

Vilken start på denna dag.. Ligger i sängen och gottar mig i lugnan ro, väl medveten om att allt är barnsäkrat som vanligt! Helt plötsligt kommer M inspringandes och säger tvätta ganska högt, tittar då på henne och det blöder jätte mycket från ena fingret! In på toa och fram med papper för att försöka stoppa blodet så man kunde se vad som hänt. Men de tog en evighet och M var jätte lessen, de både svider och är läskigt så klart. Mitt hjärta dunka och tankarna vandrade iväg, hur kunde detta hända!!? 
Frågar M när allt lugnat ner sig, då pekar hon på duschen och där inne ligger min J***A rakhyvel!! Hur hamna den där på golvet? Jag som alltid är så försiktig. Suck!! 
Men de sluta blöda så jag fick plåstrat om henne och jag tror inte de va så farligt.. Fick inte riktigt titta. Får ta en kik lite senare idag. 
 
Så välkommen denna tisdag.. Nu kan det bara bli bättre! 
 

Bild från i måndags när M Hjälpte pappa med Crossen! Stolt tjej och stolt pappa! <3 

1 år jag hoppas slippa genomlida!

Ett år har gått sen min yngre kusin dog av sin cancer. Ett år av fruktansvärd sorg för hennes små barn och man. Ett sorge år som jag hoppas jag aldrig ska behöva gå igenom. 
 
Fuck cancer!!! 
 
En dag ska jag hälsa på dig, men när får vi se! 
 
Så saknad <3


 

Therese Johansson Rojo

Har nu lyssnat på P3 dokumentär podcast om mordet på Therese Johansson rojo. Så fruktansvärt tragisk händelse. Vilken besatthet dessa två människor verkade ha för varandra. Att man bara genomför en sån hemsk handling för att ens flickvän vill. Har lite svårt att greppa hela grejen, skulle vilja veta vad dessa människor tänker/tänkte. För som tur är, är jag inte kapabel till att förstå.
 
Skänker en tanke till hennes familj och vänner. <3