Äntligen!!

Äntligen kom mitt träningsarmband! Första dagen med det igång och jag nådde mitt mål yey!! 
 

Har bara satt 8000 steg/dag för att börja i lagom takt ;) Får ju inte bränna ut mig helt och sen har jag även fått känningar av hälsensinflammation igen... Än så länge är det bara en känning... Hoppas på att det stannar där med. Var och köpte inlägg på Apoteket innan.. Så chanserna är större att det inte bryter ut något! 
 
Är min vägningsdag idag och denna vecka visa den - 2 kg! Yeey har bara 5 kg kvar tills inskrivnings vikten!! Så heja mig! 
 
Avslutar inlägget med en bild från promenaden innan idag :) 
 


Pandora armband

Sitter och drömmer mig bort :) "Fönster nät shoppa" är farligt! 
 
Har i många år velat ha ett Pandora armband, men är för snål att köpa ett själv och inför varje jul, födelsedag så glömmer jag det!!! Vad är oddsen för det!? Hahaha
Så nu för 100:ade gången har jag suttit och suktat efter dessa smycken. 
 

 
Här är några saker jag skulle kunna tänka mig beställa med en gång... Men... De får vänta... Drömma kan man alltid göra ;) 

Dop

Idag har vår lilla tösabit blivit döpt! Hon skrek sig igenom halva dopet <3 men annars gick allt bra. 
Det var bara vi i kyrkan, (våra familjer och mor/far föräldrar). Vi är 24 stycken, så tycker det räcker gott och väl. :) 
Tyvärr låg min mobil i väskan under hela dagen så någon bild kan jag inte bjuda på. 
 
När jag tittar i arkivet så ser jag att jag är duktig på att blogga på veckorna, men på helgerna "glöms" bloggen bort. Men för min egen del gör det inget, tycker igentligen det bara är nyttigt. 
Har jätte svårt för att formulera mig idag så jag säger god natt och lägger mig istället :) 
 
(Hade tyvärr gått upp nästan ett kilo!!!)