Glädjen över att lyckas!

Glädjen som infann sig tidigt imorse när jag ställde mig på vågen, -0,3 kg! Trodde inte att den skulle visa minus, på grund av att vi åt pizza i lördes och att jag missat att promenera två dagar förra veckan! 
Men allt "slit" ger visst belöning ändå! Heja heja mig!! 👏🏻 

Avslutar inlägget med en bild från dagens promenad! Gorm har ställt till det för många här i min by och som "tur" är förstörde han bara min promenad väg! Å detta är de lilla! 


Hoppsan!?

Förra veckans promenader blev visst inte redovisade!? Hahaha 

Så här kommer dom! 

Förra måndagen var redan redovisad och i torsdags var vi och bakade hos syster, så dagen gick helt enkelt fort. I går var det julskyltning och stormen gorm som kom imellan. 

Men nu är det ny vecka och nya möjligheter. 

LIVRÄDD!!

Ligger i min säng med våra barn och är livrädd! Livrädd för vårt väder, sängen gungar, man känner hur blåsten tar tag i huset och nästan "flyttar" det! 
Plötsligt slår det mig hur rädda alla dessa flyktingar måste känt sig innan dom flytt sitt land!? Så klart att jag inte kan jämföra våra rädslor.. Men man får en liten inblick i det i alla fall! 

Nu till nått roligare! 
Idag är det första advent och vi har haft en jätte mysig dag. Vi har träffat tomten, fått adventspaket, grillat och fått en hel adventskalender av min farmor! (Barnens gammel farmor). 


Hon är bara för go hon! Älskade fina farmor! <3 

Nu ska jag försöka sova.. Lätt blir det inte, men försöka får jag i alla fall göra!