Mamma skriker nej 😱

Hej hej! 


Nu är jag på topp igen 🙈 Måste verkligen lösa mitt säljsabotage! 
Jag planerar o planerar och allt känns toppen.. sen av olika anledningarföljer jag inte den och så slutar de med Självsabotage!? 

Ja ja... idag har jag fått till ett efterlängtat träningspass och nu ligger jag i sängen för att sova! Sent som vanligt! 


Mamma skriker nej!! Barnen o pappa ropar glatt jaa!! 😱

Igår kom pappa hem med mardröms maskinen ovan! 😱😱 Mamma är nerröstad! 


God natt'

Midsommar 🍓

I en hel vecka har jag nu kört 10/90 regeln! (10% bra mat och 90% skräp mat) Ska ju givetvis vara tvärtom... Men jag vände på det och har valt att de ska vara så utan dåligt samvete! 

Imorgon ska jag planera nästa veckas mat + träning! 

Midsommar helgen har varit lugn och skön. På midsommar var vi hemma hos svärföräldrarna och åt. Annars har vi varit hemma. Har verkligen behövts efter ett par helger med massa inplanerat! 

Min ny inköpta midsommarstång! Äntligen äger jag en!

Vi var ju även nere på stan och dansa runt midsommarstången i fredags... i alla fall i en minut, sen skulle Minea inte dansa mer! Saga ville fortsätta dansa och som tur var hade vi farmor med oss! 😍


Gick även inom leksaksaffären för jag hade lovat att köpa nya ballonger hem och där förälskad Sig Minea i en ring som farmor köpte! Givetvis ville Saga ha en likadan..... 💍🕷😱

När man får välja vad man vill på leksaksaffären 💍🕷😱

Nu tänker jag sova gott hela natten och jag hoppas våra barn gör det med ❤️Offerkoftan!

Är på igen.... gahhh... bara att rycka upp sig och fortsätta där jag sluta! 


Haft en toppen dag med barnen, eller... nu ljög jag lite.. barnen har testat alla mina gränser och mitt tålamod, men vi har varit ute i trädgården å fixat, sen har även förskolelärarna fått sin sommar present!

Nu ska jag försöka sova.. Imorgon har vi midsommar fest på jobbet, så blir en fullspäckad dag!