Delad vårdnad!?

God kväll på dig! Förlåt för min frånvaro, men är det semester så är det 😜. Har massa jag vill skriva, men tiden "finns inte"!

Läser en blogg, som en ensamstående mamma skriver och jag blir alldeles ängslig när hon skriver om sin saknad av barnen när dom är hos sin pappa. Vilket är fruktansvärt löjligt av mig för jag och J ska inte separera eller nått sånt.

Men det är en av mina värsta mardrömmar att det ska inträffa. Att jag och J ska gå skilda vägar och att barnen ska få två hem. Att jag inte kommer spendera varje födelsedag/jul/semester med min familj!

Jag är uppvuxen med två hem, ensam flängandes mellan min mamma och pappa medans jag har haft syskon i båda familjerna som haft varandra hela tiden. Värsta tänkbara kan jag meddela. Har alltid känt mig utanför och kommer nog alltid göra det.

Så för mig är det viktigt med helsyskon, så om det händer att vi separerar så vet jag att mina tjejer alltid kommer ha varandra. Det är en trygghet att veta att dom kommer aldrig känna sig så utanför som jag gjort.

Nu är det snart dax att fixa oss inför natten. Ikväll är det bara vi tjejer hemma. Pappa är och fiskar med sin bror och pappa.

Min fina familj <3

Premiär

God kväll från en "sleten, ofräsch" mamma ikväll. 🙈 Dusch... Va e det? 😂

Idag har jag, J, J's bror och barnen varit och fiskat en sväng! Premiär fisketuren för båda barnen! Minea fick veva upp 4 abborrar. Gissa om hon var i himmelriket? J fick ett tio tal fiskar, även hans bror fick upp en del fiskar så alla var nöjda och glada.

Fick tyvärr ingen bild på fiskandet! Fick nämligen vara ute och gå med Saga istället. Hon är för liten för att förstå det roliga med det hela. Var ju bara roligt när fisken var uppe och man kunde klappa på den! 😂

Imorgon ska vi in till stora staden och handla. Jag ska ha grejer till bröllopspresenten jag ska tillverka och J och hans bror ska ha saker till båten dom renoverar. Så vi kan ta premiär turen med den med. Kan tillägga att Minea längtar och pratar mycket om det.

God natt vännen och hoppas du har det bra! Kram

Måndags Lista

😂 Går så där med den dära listan!

Denna vecka är jag extra glad för att:

🌸 Barnen sover ALLA nätter i sina egna sängar!
🌸 Vi bor i Sverige
🌸 Vi fortfarande har minst två veckor kvar av semestern.
🌸 Min kropp fungerar som den ska med häxan röd

Blev en liten lista till slut! Heja mig 👏🏻