Tänk redan 3 år!

Skrev ett långt och fint inlägg om min älskade tös M innan, men så kom livet imellan och jag spara inte inlägget. Och givetvis försvann det! Grrr.....

Men i alla fall, idag är det 3 årsen vår stora tös föddes! Tänk att just jag fick äran att vara hennes mamma! <3 Kan inte i ord beskriva vad denna lilla människa betyder för mig! 
Vår älskade, unika, kloka lilla 3 åring!

Vi firade henne i söndags med släkten, så ikväll har det bara varit jag, mina två tjejer och grann tjejen. Som dom lekt med dom nya sakerna M fick idag. Allt gick hem <3 
Nu sover dom gott trotts den fruktansvärda värmen i detta hus. Jag hade tänkt ställa mig på bandet och gå mina steg och sen köra plankan gånger 3. Motivationen är noll, men de är som Olga säger hela tiden. Bara bestäm dig och gör! 

Kram kram

Veckans vägning

Så glad jag blev när jag såg veckans vikt resultat. En vecka med inte lika strikt mat som vanligt och en häxa röd påväg, förväntade jag mig en viktökning till idag. Men de stod still! "Torkar svetten ur pannan" och känner mig okej med resultatet. Är så klart inte nöjd, men det är väldigt bra resultat! 

Ny vecka och jag kommer kämpa vidare! Kram på er! 


Detta var vad vi såg i fredags när vi var ute och gick. En rådjurs mamma och hennes nyfödda bebis! <3 

Tråkig energi & Bortskämd

Hej på dig! Hoppas din helg varit toppen, min har varit bra mestadels bra, men dag mitt i min stora tjejs firande så fick jag ett break down. Vill så gärna göra det bra för alla att jag glömmer mig själv! Så ska verkligen fundera hur framtida firanden ska gå till för att jag ska behöva må så här VARJE gång vi har kalas är inte okej! Ska inte gå vidare in på det för då blir det ett långt och tråkigt inlägg! 
Som sagt, idag har vi firat vår stora lilla tjej två hela dagar för tidigt, men vad gör de!? :) Tänk att jag snart varit mamma till vår fantastiska, kloka, underbara och trotsiga älskade M i Tre hela år!  Helt ofattbart bad tiden gått fort! 
Bortskämd har hon med blivit, hon har nämligen fått en cykel, cykelhjälm, massa kläder, leksaker och pengar och då har hon ändå inte fått något av oss än! ;) Det får vänta till hennes riktiga födelsedag på tisdag! 


Våra egen gjorda cake pops! Lätta att göra men det tog tid! Kommer absolut göra igen 👍🏻 (fick ju inte själv smaka, men alla gäster plus mina barn älskade dom). Denna fina skapelse fick jag däremot äta massor av! En helt sockerfri tårta! Gjord på melon, kiwi, jordgubbar, persika och grädde med vaniljpulver! Så god! 

Nu ska jag försöka släppa all negativa energi och sova! Håller tummarna för att natten blir en sovande natt! ;) 

God natt!