Är i chock!

Jag är i chock! Som tur är handlar det om en filmkaraktär. Har ju börjat titta ikapp på greys anatomy s11, så har du inte sett den säsongen men vill, så sluta läs nu! 
 
McDremy... Vad händer!? Man blev verkligen överraskad! Var inte alls beredd på att han med skulle dö, dom har verkligen många dödsfall i den serien. 
Sitter i soffan och fattar ingenting? Läste i nån artikel att seriens skapare och Patrick Dempsy inte var överens. Fjöntigt om det är anledningen. Synd är det i alla fall att han är borta oavsett anledning! 
Ikväll får jag fortsätta att titta på nått avsnitt, om jag orkar, är ju bron med! 
 
I Know... Serie nörd är mitt mellan namn ;) Hahaha 
 
Nä dax att lägga "sorgen" åt sidan och fixa middag, har ju lovat mitt barn lek utomhus i eftermiddag, efter min 5 km promenad! 
 
 

En himla massa babbel

Så mycket vi fick gjort här hemma efter förra inlägget :) Källaren är dammsugad och rensad på skit! Nu ska bara tvätten tvättas och så behöver jag sortera bland lite grejor och torka golv. 
På mellan planet blev golven både dammsugna och torkade och städade på leksaker så klart! Ena fönstret i köket behövdes putsas pga en liten fis som kom åt köks sprayet ;) och det blev med gjort! Plus att jag diskat efter maten å allting, även dammtorkat lite i vardagsrummet. 
Så med andra ord, jag är nöjd! Mycket nöjd! :) 
Imon har vi fortsatta planer och sen på eftermiddagen ska J förmodligen iväg på cross, så då tänkte jag gå mina 5 km och sen stanna å leka nånstans. 
Vilket babbel det blev idag då! :)
 
Nä får passa på att sova, man vet aldrig hur länge de blir med småbarn <3 
 
God natt
 

Kryper i hela kroppen!!

Känns som om det kryper i hela kroppen på mig just nu! Håller på att städa källaren och det är inte gjort på säkert ett halvår... Fyyy med spindlar och spindelbon jag hittat! Har väldigt svårt för dessa små kryp! 
Skickade ner J för att göra det sista,när  han är klar ska jag åka å slänga alla tidningar å glas! Sen till nästa helg blir det några vändor till tippen! 
Funderar på att ha en städa/tvätta prioritering nästa vecka, med start idag då ;) 
Måste få ordning på mitt hem, hatar att ha det rörigt å stökigt... Men kommer aldrig i fas, är en kamp dagligen att få ihop det bara! Nån mer som har småbarn som känner samma? 
 
Nä nu så får jag fortsätta med mitt röjande, J var visst redan klar! ;)