En stark kropp

Jag har ett nytt mål, ett mål som känns realistiskt.. Jag ska inte träna, äta nyttigare för att gå ner i vikt, utan jag ska få en starkare kropp! 
 
Jag ska inte lära mina döttrar att träna för att gå ner i vikt, banta, dieter.. Utan jag ska lära dom att skapa en frisk och stark kropp! 
 
Ord som synda, besviken, unna sig ska inte få förekomma i mitt hus när det gäller mat eller träning.  
 
Mina barn ska få en sund syn på träning och mat.. Och hur ska jag genomföra detta? Jo genom att läsa mer om Olgas synsätt. Gillar hennes skarpt! Men de har ni väl redan förstått? 😂 
 
God natt vänner ☆ ☆ 
 
Min utsikt när jag tränar plankan! 
Vacker färg 😜


Veckans träning

Olgas upplägg fast mindre repitioner på övning 2, 5 och 6. 
 
1. Höftlyft 3x15
2. Dra in naveln 3x10
3. Diagonala benlyft 3x16
4. Doppa hälen 3x16
5. Död insekt 3x10
6. Rak planka på knä 1x30 sek, 1x20 sek, 1x15 sek
7. Sidoplanka på knä 3x30sek 
 
Plus 8000 steg om dagen! Idag är träning och steg uppnått redan! Jippi ;) Hoppas på att motivationen finns nu när vardagen är här. 
 
På fredag ska jag mäta, väga och fotografera mig.. Har undvikit detta momentet. Har Hållt  på med detta upplägg i några veckor redan, men de har inte gett något resultat vad jag vet. Har samtidigt inte vägt eller mätt mig. 
 
 

Höstmys och veckans träning

Äntligen kvällen. Fått städat och tvättat idag! Så skönt! 
 
Imorgon är det en ny vecka och nya tag!  Träningen denna vecka har varit under all kritik! Ett träningstillfälle fick jag ihop!! ETT!!!! Men det har sina förklaringar som väldigt dålig sömn och ingen motivation! 
Men nya tag från och med imon. Heja Heja! ;) 
 
Imon börjar Kyrkis och vardagen börjar sakta göra sig påmind. En veckas ledighet kvar för M, sen är vardagen verkligen här. 
Nu blir det lite tv och läsning av bloggar innan sängen! 
 
Höstmyset börjar ikväll hos oss, har inte haft ljus tända på evigheter. M låter inte bli mina saker, så har inte haft något framme på över ett år, men nu har jag börjat plocka fram och hon förstår att hon inte får, men trotsig som hon är, så testar hon ofta! Får ha saker framme som inte är ömtåliga eller som jag är rädd om. 😍