Rätt för mig & Sura miner på hyllan

Vad kul att fler och fler hittar hit! Ni är alla välkomna! :)

Iw passet var alldeles rätt för mig, måste inse att träning är bra för mig både psyskiskt och fysiskt. Är mycket lättare för mig att hålla hjärnan positiv när jag tränar. Sen körde jag även Olgas minibands övningar på de! Nu jädra är jag igång. (IGEN) 😂

Mår förövrigt mycket bättre ikväll. Ska ta på mig och gå kvällspromenaden med hundarna nu, så att jag kommer upp i mina steg idag och sen ska jag lägga alla sura miner på hyllan och ha en fantastisk helg!

Vilket jag hoppas ni med får! Kramar i massor :)

Lusten på flykt!

Viljan finns men lusten är på flykt! Så är det med mitt liv nu, vill så mycket. Men orken och lusten har försvunnit i många situationer. Tror det kallas nedstämdhet/depression!
Jag sitter helst still och gör ingenting. Tar mig inte till att börja med något eller planera något kul utanför hemmet. Måste ta tag i mig själv, ändra mitt tänkande för det är där mitt mående bor.
Är inne i en period där negativa tankar cirkulerar hela tiden och jag tänker om mig själv som ett offer! Ja Ja slut på självömkan.

Ikväll ska jag träna igen! Är alldeles för längesen nu. Förra veckan blev inget och denn vecka har det bara blivit en gång hittills! Men mina steg är uppnådda varje dag än så länge denna vecka. 👍🏻

Sen måste jag planera in någon middag för imon kväll. Är nämligen dax för tjejträffen då. Första för min del sen jag blev inbjuden. Ska bli spännande och kul. 😊 Kanske kan få mig på bättre tankar!?

Avslutar detta inlägg med en bild på det finaste jag har! Nämligen mina två flickor! Utan dom hade vardagen varit så mycket tråkigare!

Kram till er!

FUCK CANCER

Idag är en sorgens dag, för två årsen somna min då 26 åriga kusin in efter en tids sjukdom av den förbannade cancern! Den cancern tog henne ifrån sina små barn! Är helt ofattbart orättvist! Men inget vi kan göra nått åt mer än att skänka pengar till Cancerfonden så forskningen kan gå framåt!

Blir en dag med många tankar och jag ska göra allt för att hålla ångesten borta! Ångesten över att den sjukdomen ska drabba nån mer som står mig nära!

Skänker även en tanke med kärlek till alla er som är drabbade nu på ett eller annat sätt och jag hoppas ni vinner över skiten!

Massa kärlek från mig! ❤️