Ledsna barn

Min stora (lilla) flicka vaknar och är jätte lessen efter eftermiddagsvilan, har pågått nu i några veckor. Givetvis så smittar det oftast av sig på lillasyster. Och så vill man vara där för båda.... Då är det inte lätt att vara mamma. Att känns sig otillräcklig är en fruktansvärt jobbig känsla! 
Men det är väl en övergående period i min dotters liv. Snart så är hon den goa glada tjejen igen när hon vaknar. 
 
 

Fler besökare

Det här med fler besökare!? Jag är inte ute efter att bli en "kändis" bloggare, men det hade vart kul att ha nån läsare varje dag. Nån som man kan kommunicera med. :) Nu är denna blogg helt ny startad, så de kan ta lite tid innan man får upp antalet. Men jag här haft två/tre läsare/dag redan. Så om ni läser idag med, så kan ni kanske skriva hej i kommentars fältet? ;) 
 
Idag blir det tvättstugetjänst hela förmiddag.. Måste komma ifatt med tvättandet! 
Men först kaffe! 
 


Ugglor

Jag älskar ugglor! Är nästan "besatt"! 
 
Började min ugglesamling för nått årsen! Men jag väljer noga vad jag köper, så med andra ord, jag köper inte allt med ugglor. 
 

Solcellslamporna vet jag inte varför jag köpte!? De va ett onödigt köp.. Vet inte var jag ska ha dom nånstans. 
Dom vita nere i högra hörnet är dom första ugglorna som fick flytta in i vårt hem. 
 

Mina sex absoluta favorit ugglor hemma hos oss. Den rosa/röda ugglan hänger i min fina fina virkade väska.. (Som är köpt färdig, tyvärr!!) 
Dom tre vita ugglorna såg jag på rusta första ggr förra våren! Köpte inte för tyckte det var onödigt, men har sen ångrat mig och idiot förklarat mig för att jag inte köpte och till min STORA lycka kom dom tillbaka till rusta denna vår! Så jag var först på plats å inhandla en uppsättning.