Crossen är "hotad" till helgen!

Då var det torsdag och helgen närmar sig med stormsteg! På lördag är det dax för cross tävling igen... Men... S vakna alldeles snorig idag! :( Så Crossen känns långt borta tyvärr.
Får hoppas det är en vanlig förkylning och att hon inte blir sjuk! 

Igår hade jag en tvätt och röja dag. Var uppe på "mitt" rum och sorterade alla barnens urväxta kläder som jag bara slängt in där. Fick även slängt en massa och så omorganisera jag lite. Långt ifrån klar, men vi får se om jag fortsätter i eftermiddag eller om jag ska ge mig ut å gå. 

Nu ska jag i alla fall blunda i fem minuter och hoppas på att jag får vila lite innan S vaknar igen. 


Effektiv dag

Oj oj oj vilken effektiv dag jag haft! Mår så bra av det. Fått gjort en massa som hänger över mig, som tex all ren tvätt som jag samlar på hög innan jag blir klar att vika och lägga in i garderoberna! Men nu är jag "nästan" ikapp med tvättandet och all torr ren tvätt är vikt och ligger på rätt plats 👏🏻

Kyrkis har vi även hunnit med, min plan var att stanna hemma, men det första M sa när hon vakna halv nio var - Kyrkis ida! Så de var bara att stressa igång och ge barnen frukost, ta på kläder, borsta tänder och sen iväg. Kyrkis öppnar nio men vi var inte där förrän klockan var närmre tio. 

Tränat har jag med gjort! Älskar att starta veckan med ett härligt trx pass! 

Igår var jag och E (min mans syster) på Ikea. Hon flyttar snart till eget boende och jag behövde en möbel till hallen. Så ikväll efter att barnen somnat byggde vi ihop den och jag fick städat vår lilla hall! :) sen tog jag disken, fixade natt maten och tömde lite sopor. Avslutade med en dusch och nu (23.35) ligger jag i sängen och bloggar! 

Känner mig äckligt pigg så nu ska jag stänga ner mobilen och försöka varva ner. 

God natt på er :) 

Veckans vägning

Efter en härlig helg med pizza, kalas och Ikea besök hade jag inte räknad med en siffra på - 1,9 kg denna vecka!! :D 
Sockret har jag givetvis undvikit, men maten har inte varit den nyttigaste! Blev så positivt överraskad! ;) 

Så nu är det BARA - 0,5 kg kvar sen har jag nått mitt första delmål!! 👏🏻 Har redan vågat planera vad mitt andra delmål ska vara!! 

Totala viktminskningen är nu 11,2 kg :D Wii Känner mig så glad över att jag kan trots att jag inte fått någon hjälp denna gång! Heja heja mig!! 

Nu ska jag fortsätta att vika denna förbaskade tvätt! Hahaha tar ju aldrig slut. 

Hoppas er dag är och blir toppen!!