Gått i ett & Jobbat med Therese 2.0

Hej på dig hoppas allt är bra! 


Dagen har gått i ett här hemma, började med att åka till doktorn med 4 åringen för ett blodprov, hon reagerande en gång som liten på penicillin och ska nu kollas om det finns en allergi mot det eller inte. Jobbigt både för mamman och dottern, men vi gjorde det och det gick galant! 
Efteråt blev det så klart en tur till leksaksaffären för belöning! 

Efter det har jag fortsatt med mitt skriva ner allt jag hinner om Olga Rönnberga utmaningen, är helt ikapp och i fas med all info nu så skönt! 😉

Sen har även allt annat kring livet hänt så som att handla, laga mat, äta, göra barnen iordning för sängen och tränat... ja ja nog tjatat om det! 

Jag har ju även kämpat med min förändring, med mitt bättre jag, med Therese 2.0.


Jag har nu planerat att en promenad om dagen ca 1 timme lång, Olgas minibandsutmaning och plankautmaningen ska vara min träning i sommar. Jag kommer göra samma planka hela veckan, just för att hitta tekniken och göra den rätt. 
Jag började med första plankan i plankutmaningen och gjorde första övningen i minibandsutmaning 1 efter min promenad på 45 min idag. Promenaden får växa fram, måste hitta en bra runda som är en timme lång och de får ta den tid de tar helt enkelt. 
Jag kommer även jobba med mitt mående, jag ska inte låta mitt humör bestämma.. hinner jag inte eller jag gör ett dåligt val så ska jag gå vidare och inte hänga upp mig på det. 
Som imorgon kommer jag inte hinns någon promenad. Händer en massa annat och då får de vara så. Men i det stora hela ska träningen göras varje dag! 

Så mitt första kryss i almenackan är nu gjord. 👏🏼 Nu blir det dusch och sen min vän ska jag sova! 

Kram o God natt! 

Bara att göra det...

Nu har jag gått ett tag och försökt hitta"felet" till att jag inte får ihop det! Varför jag inte får det till att fungera med mat och viktminskning. Men... än har jag inte hittat nått fel.. så från och med idag ska jag bara göra det. Bara bestämma att jag ska göra så bra val som möjligt med maten och inte hänga upp mig ifall de inte blir hundra bra. 

Sen ska jag även köra 30 dagar sockerfritt och med det menar jag glass, kakor, chips, läsk.. m.m

Sen är de där med träningen... nu när Trx passen tar slut så funderar jag på hur jag ska få ihop det... hur jag ska träna. Jag skulle vilja få till två styrkepass i veckan och  1 konditionspass... 
Men tror det fortfarande är några pass kvar, så den kan jag fundera på. 

Hur går det för dig med dina mål, vet att här. Är någon inne och läser ibland. Hade varit kul att hitta nån som också genomför någon slags "resa" i livet så vi kan följas åt.

Härligt att sommarn är här! Bilden är tagen av mig i en annans trädgård!


Stora beslut framför oss!

Jaha... då har mina kära idol Olga bestämt sig för att lägga ner sin grupp-olgas utmaningar! 

Så trist tycker jag men hennes liv går ju givetvis före...
Så just nu håller jag på att skriva ner hennes utmaningar så gott jag kan! Blir ju en del skrivande. Vill ju kunna fortsätta träna även om hon stänger ner så allt försvinner. 
Olga har hjälpt mig förändra mycket... så jag kommer givetvis fortsätta att följa henne så mycket jag bara kan. :) 

Huset är värderat och vi ska nu ta ställning till om vi ska köpa eller ej.. Som jag sagt innan, är det ett stort beslut som krävs en del tänkande kring. Vi vill.. Men klarar vi det!? 🙈


I fredags åkte jag, barnen och min familj på mammas sida till stranden. Vi köpte med oss pizza och hade picknick, sen blev de visst årets första dopp med.. var inte så kallt som jag hade föreställt mig faktiskt! 😍Minea bada hela hon.. Hon är absolut ingen badkruka! 


Nu ska jag fortsätta skriva om Olgas utmaningar!!