Nu är det slut!

God kväll på dig! Hoppas allt är väl. Själv är de sådär, febern har kommit och förkylningen blivit värre. Men med en massa panodil i kroppen ska jag nog orka jobba imorgon. För nu är mammaledigheten slut. Imorgon är det dax för Jobbstart för min del.
Känner mig väldigt peppad på att börja. ;)

Nu ska jag röja undan i köket och sen lägga mig för att sova. Blir tidigt imon 🙈

Varför nu!?

Hosta, snuvig och ont i halsen vakna jag till idag. Typiskt alltså.... Varför nu när jag ska börja jobba!? Hahahaha

Idag lämna jag en jätte lessen Saga på förskolan. Gör så ont i hjärtat, men jag grät inte i alla fall. Får nog bara ställa in mig på att det kommer att vara så ett tag. Känns även så dumt att gå hem utan barn.... Men idag har jag fått plockat undan lite och dammsugit, plus att tvättmaskinen går för fullt. Har en massa att göra som jag först bestämt skulle vara klart innan jobb start, men får inse att så kommer det inte att bli. Får ta det som de kommer och det är va de e!

Snart ska jag påbörja nån slags middag för älskling kommer hem på lunchen och sen kommer eftermiddagen fortsätta i samma spår som förmiddagen. Vara hemma jag röja! Fast då med barn så klart! 😍

Hoppas du mår bra och får en fantastiskt bra dag!

KATASTROF planka!

Nu är väskorna packade inför förskolan imorgon. Även extra klädväskan är ompackad och klar. Så nu ligger jag i sängen efter en KATASTROF planka! Suck... Tänkte att 3x30 sekunder är lagom att börja på, men efter 10 sekunder skaka jag som ett asplöv så fick köra på knäna istället, (men körde då 3x1 minut).
Mina steg är också klarade, men fick kämpa för dom sista 500. Fick inte igång mitt promenadband, så fick gå fram och tillbaka i huset tills armbandet vibrera! Får be älskling kolla på bandet imon. Barnen har ju lekt ganska mycket på det, (har inte haft igång det), men dom har tryckt på knapparna och så. Hoppas på att det inte är trasigt! För nu i höst lär jag behöva det igen.

Barnen har äntligen fått nya ryggsäckar, hade först tänkt köpa dyra fjällräven väskor, men så helt plötsligt såg jag att lager 157 hade dessa ursnygga väskor för enbart 150kr! Perfekt att ha till och från förskolan! För att se skillnad på dom var jag tvungen att pyssla lite! 😜 passade då även på att laga ett armband som gått sönder!

Nä dax att sova!

God natt och sov gott! 😴