Gott Nytt År!

Ville bara kika in och önskar er läsare ett gott nytt år och skriva några rader.

Vi firar nyår med mina svärföräldrar, gjort så sen vi skaffa hund. Har en hund som är rädd för raketerna så att lämna bort är ingen idé. Sen är det ganska skönt att vara hemma i tid och "fira" tolvslaget på hemmaplan med enbart familjen. <3 

Idag har jag röjt på ovanvåning och fått städat där ordentligt.. Var alldeles för länge sen de blev gjort, så nu är det förberett för M's nya säng som ska sättas ihop när tid finnes. Imon förmiddag ska jag röja på undervåningen och tvätta lite. Sen på eftermiddagen ska älskling iväg till en vapenaffär och efter det ska vi mysa bebis!!! 

Så nu önskar jag er ett riktigt Gott Nytt År och ska återgå till familjen. 

Kram till er! 

Veckans invägning

Förra veckan stod jag aldrig på vågen av den enkla anledning att jag inte vågade. Men igår tänkte jag att jag måste kolla hur mycket jag gått upp och vågen visa - 0,4 kg!!! Så chockat men så glad jag blev. Åt ändå godis intvå dagar förra veckan!? Denna vecka har jag sagt att jag ska få äta på nyår, sen så ska jag vara sockerfri i 100 dagar. 

Total viktminskning sen jag började är: 
- 3,9 kg

Heja mig!! 

God morgon.

Storasyster ligger och sover än och klockan är 08.10. Lillasyster röjer på i vardagsrummet och jag har intagit soffan å läser alla bloggar jag följer. 
Nu kan jag även meddela att lillasyster kryper, (på sitt sätt), hon tar sig fram med att asa sig. Något kryptag har hon tagit men det har jag helt missat! Är bara pappa och farmor som sett det hittills. 

Nä dax att fixa frukost så jag kommer iväg till bibblan sen ;) 

Avslutar med en suddig bild på lillasyster ;)

Kram till er