Att börja och sluta med napp 🎀

Vi är mitt uppe i sluta med napp stadiet. Minea är nu över 4 år och har fortfarande napp natte tid. Den främsta anledningen till att vi inte slutat ligger hos oss föräldrar. Vi har inte haft ork eller känt att vi klarar ta den kampen innan. Men nu har vi gemensamt beslutat med Minea att det är dax. 


Så inatt var första natten utan och Minea ångra sig så klart igår kväll och var jätte arg på oss. Men hon somna utan och vakna upp idag så stolt över sig själv, så nu har start skottet gått och detta ska vi fixa! 💪🏼

Så nu kommer vi till det här med att börja med napp. Just nu enligt mig är de nästan barnmisshandel att börja med napp! Den sorgen och den ilskan som sen blir när man ska sluta med den är fruktansvärd! Man känner sig som en bov och att jag som förälder ska bestämma över en så kär ägodel i barnens liv är ju fel. Då är de bättre med snuttefilt eller nalle, för den behöver man aldrig sluta med! 

Så idag ska Minea åka till leksaksaffären och lämna in sina nappar till andra bebisar och köpa sig nått kul till sig själv. För det får man när man varit duktig och sovit utan napp en hel natt! Eller hur!? 

Kram kram ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: